Joi, 22/03/18, 4:08:06
wwwinfsport.ucoz.ro
 
Meniu site

Ceas

Radio ZU

Formularul pentru autentificare

Căutare

Principală » 2012 » Mai » 9 » Cum va fi vremea la meci si ce trebuie sa stiti inainte sa plecati de acasa! Fara umbrele sau steaguri mai mari de 1.30 m!
11:29:22
Cum va fi vremea la meci si ce trebuie sa stiti inainte sa plecati de acasa! Fara umbrele sau steaguri mai mari de 1.30 m!

Cum va fi vremea la meci si ce trebuie sa stiti inainte sa plecati de acasa! Fara umbrele sau steaguri mai mari de 1.30 m! 

Ti-a placut stirea? Da ne un LIKE pe Facebook!

Www.facebook.com/Cezar171

NU UITA! JOI LA ORA 13:00 SCRIEM TOATE FAZELE DIN ACEST MECI! Cum va fi vremea la meci si ce trebuie sa stiti inainte sa plecati de acasa! Fara umbrele sau steaguri mai mari de 1.30 m! 

La ora meciului, temperaturile vor fi in jur de 16 grade, cerul va fi innorat, dar sansele de ploaie sunt minime. Mai bine, deoarece fanii nu au voie cu umbrele pe National Arena. 

 

Obligatiile spectatorilor:

 Sa respecte cu strictete masurile stabilite de organizatori si de fortele de ordine.

 Sa prezinte la intrarea in National Arena documentele de acces si – dupa caz – actele de identitate; la solicitarea fortelor de ordine/stewarzilor, sunt obligati sa prezinte materialele de publicitate vizuala (afise, bannere, steaguri) aflate asupra lor.

 Sa nu introduca in incinta arenei inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afise, steaguri sau alte suporturi care contin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu continut obscen sau care incita la denigrarea tarii, la xenofobie, la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

 Sa nu introduca si sa nu afiseze insemne, sa nu scandeze sloganuri cu caracter politic.

 Sa se supuna controlului corporal sumar si al bagajelor; refuzul de a fi controlat atrage dupa sine interdictia de a intra in arena la meciul respectiv.

 Sa nu patrunda in incinta arenei sportive sub influenta drogurilor si a substantelor psihotrope, in stare vadita de betie, sa nu introduca si sa nu consume in stadion bauturi alcoolice; 

 Sa ocupe locul inscris pe bilet.

 Sa nu fumeze in spatiul tribunelor; fumatul este permis doar in locurile special amenajate pe terasamentul exterior al stadionului. 

 Sa nu amplaseze bannerele sau alte materiale de publicitate vizuala in alte locuri decât cele stabilite de organizator, adica doar pe parapetul interior de la etajul intermediar si pe cel care delimiteaza terenul de joc de tribuna, de jur imprejur; latimea bannerelor sau a steagurilor

afisate in aceste locuri nu trebuie sa depaseasca 1,30 metri; steagurile sunt pemise doar cu bete din plastic.

 Sa nu escaladeze gardurile care delimiteaza suprafata de joc, gardurile interioare de separare a sectoarelor si sa nu se catere pe balustrada care delimiteaza spatiul de joc de tribuna.

 Sa nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucatorilor, fortelor de ordine sau in directia suprafetei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substante corozive ori care murdaresc.

 Sa nu savârseasca fapte, acte sau gesturi obscene, sa nu profereze ori sa scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum si alte amenintari cu acte de violenta impotriva celorlalti spectatori, oficiali, jucatori sau a bunurilor acestora; sa nu scandeze refrene injurioase sau defaimatoare.

 Sa nu ameninte cu acte de violenta fortele de ordine.

 Sa nu detina artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.

 Sa nu introduca nici un fel de recipient pentru lichide, confectionat din material plastic, sticla sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).

 Sa nu provoace si sa nu participe la scandal sau la acte de violenta cauzatoare de suferinte fizice, sa nu scandeze injurii, expresii jignitoare ori vulgare la adresa celorlalti spectatori, a oficialilor sau a jucatorilor.

 Sa nu se implice in nici un fel de discriminare de rasa, etnica sau religioasa, sa nu promoveze in nicio forma persoane vinovate de savârsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste.

 Sa nu isi ascunda fata cu articole de imbracaminte sau alte accesorii cu intentia de a impiedica identificarea.

 Sa nu scrie, sa nu deseneze pe peretii sau pe gardurile stadionului, sa nu dezlipeasca, sa nu distruga reclamele, anunturile sau afisele expuse, sa nu deterioreze, sa nu ridice sau sa nu mute semnele sau indicatoare amplasate de organizator.

 Sa nu distruga ori sa nu degradeze scaunele, balustradele sau alte elemente de mobilier.

 Sa nu aiba asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate in terenul de joc (brichete, briceaguri etc.) si nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (umbrele, bete pentru steaguri confectionate din orice alt suport exceptând plasticul si/sau cu grosimea mai mare de 14 mm, casti moto, huse pentru aparatura electronica etc.)

 Sa nu distruga, sa nu degradeze scaunele sau alte elemente de mobilier.

 Sa nu stea pe scari, pe caile de acces sau in dreptul cailor de evacuare.

 Sa paraseasca imediat stadionul in cazul masurii de evacuare, impusa de fortele de ordine.

Vizualizări: 258 | Adăugat de: Cezar171 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Arhiva materialelor

Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 5

Calendar
«  Mai 2012  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Locations of Site Visitors
Copyright MyCorp © 2018