Miercuri, 17/10/18, 7:18:44
wwwinfsport.ucoz.ro
 
Meniu site

Ceas

Radio ZU

Formularul pentru autentificare

Căutare

Principală » 2012 » Februarie » 28 » Nu e o gluma, nu e o parodie:Niciun musculos din lume nu-l poate intrece pe piticul culturist! Vezi ce a reusit sa faca:
1:57:25
Nu e o gluma, nu e o parodie:Niciun musculos din lume nu-l poate intrece pe piticul culturist! Vezi ce a reusit sa faca:

Nu e o gluma, nu e o parodie:Niciun musculos din lume nu-l poate intrece pe piticul culturist! Vezi ce a reusit sa faca:

Un pitic a reusit sa doboare 7 recorduri si este de trei ori campion mondial. Niciun om nu a reusit sa atinga peformantele la care viseaza el.


 Nu e o gluma, nu e o parodie: Niciun musculos din lume nu-l poate intrece pe piticul culturist! Vezi ce a reusit sa faca:

Anton Kraft este de trei ori campion mondial la greutatea si a ridicat un nivel la care culturistii de inaltimea sa nici nu viseaza: 212 kg impins la banca orizontala. 

Are 120 de cm inaltime si doar 64 de kg, insa performantele din sala de forta in fac sa para un super campions. Anton poate sa faca flotari la paralele cu 80 de kg de fier atarnate in jurul gatului. 

Micutul culturist spune ca a reusit sa impinga de 3.7 ori greutatea corpului: "Telul meu este sa ajung sa imping de 4 ori greutatea corpului. Trebuie sa ajung sa lucrez cu 226 de kg pentru a reusi. Vreau sa fiu un model si sa ridic stafeta cat pot se mult.”Vizualizări: 281 | Adăugat de: Cezar171 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Arhiva materialelor

Sondajul nostru
Merita acest site sa fie unul de sport?
Total răspunsuri: 10

Calendar

Locations of Site Visitors
Copyright MyCorp © 2018